Δονητής σε λειτουργία προκάλεσε την επέμβαση πυροτεχνουργών στη Γερμανία - iefimerida.gr

Δονητής σε λειτουργία προκάλεσε την επέμβαση πυροτεχνουργών στη Γερμανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Ένας δονητής που πετάχτηκε στον κάδο απορριμάτων, στις τουαλέτες μιας χαρτοπαικτικής λέσχης, στο Χάλμπερσταντ της Γερμανίας, ανησύχησε τους υπαλλήλους και προκάλεσε την παρέμβαση ειδικών πυροτεχνουργών.

Ο δονητής είχε τεθεί σε λειτουργία και ο θόρυβος που έκανε, ενισχυμένος από την αντήχηση μέσα στον μεταλλικό κάδο απορριμάτων όπου τον είχαν πετάξει, ανησύχησε τους εργαζομένους της λέσχης, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

«Για τέτοιου είδους καταστάσεις έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες όσον αφορά την επέμβαση της αστυνομίας», εξήγησε ένας εκπρόσωπος.

Η χαρτοπαικτική λέσχη και τα γύρω καταστήματα εκκενώθηκαν και ο δρόμος αποκλείστηκε μέχρι να «εξουδετερωθεί» ο δονητής από τους πυροτεχνουργούς. Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί και από ποιον πατάχθηκε το ερωτικό βοήθημα στις τουαλέτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δονητής Γερμανία τουαλέτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ