Το γερμανικό ΥΠΟΙΚ «αδειάζει» Σταθάκη: Φέρτε 50 δισ. από αποκρατικοποιήσεις - iefimerida.gr

Το γερμανικό ΥΠΟΙΚ «αδειάζει» Σταθάκη: Φέρτε 50 δισ. από αποκρατικοποιήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την Γερμανία, η συμφωνία που συνήφθη με την Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι, η οποία προέβλεπε έσοδα από αποκρατικοποιήσεις ύψους 50 δισεκ. ευρώ, συνεχίζει να ισχύει, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, η Ελλάδα είχε συμφωνήσει με τους διεθνείς δανειστές της να περιληφθούν στο μνημόνιο έσοδα ύψους 50 δισεκ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις.«Σε ό,τι μας αφορά, αυτό το μνημόνιο συνεχίζει να ισχύει», δήλωσε η εκπρόσωπος σε συνέντευξη Τύπου.

Σημειώνεται ότι χθες από το Βερολίνο ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, αναφερόμενος στις ιδιωτικοποιήσεις, είπε πως ο αρχικός στόχος για έσοδα 50 δισ. ευρώ δεν ήταν ρεαλιστικός και τώρα ο στόχος είναι τα 15 δισ. ευρώ, που όμως μπορεί να καταλήξει να είναι και μικρότερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ