Εκπληξη: Αυτή είναι η νούμερο 1 παροχή που επιθυμούν οι πελάτες στα ξενοδοχεία - iefimerida.gr

Εκπληξη: Αυτή είναι η νούμερο 1 παροχή που επιθυμούν οι πελάτες στα ξενοδοχεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινή παραδοχή αποτελεί ότι η δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο στα ξενοδοχεία θεωρείται απαραίτητη στο ίδιο μέγεθος που είναι και οιν πετσέτες και η παροχή νερού στο δωμάτιο.

Αμέτρητες έρευνες έχουν δείξει ότι στις προσδοκίες των επισκεπτών το δωρεάν Wifi έχουν θέσει υψηλά τον πήχη. Πόσο ψηλά όμως; Ποιες διαστάσεις έχει λάβει η επιθυμία των επισκεπτών να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο μέσω του διαδικτύου;

Όπως έδειξε έρευνα παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας σε διαμερίσματα, Roomzzz, η επιθυμία των επισκεπτών να συνδέονται στο διαδίκτυο είναι μακράν σημαντικότερη από οτιδήποτε άλλο στο ξενοδοχείο. Για παράδειγμα, τα δύο τρίτα των επισκεπτών το πολύ σε 7 λεπτά από την άφιξή του στο ξενοδοχείο συνδέεται στο Wifi.

Τα 2/3 αυτών ρωτούν για τον κωδικό του Wifi στη διάρκεια της διαδικασίας τσεκ ιν και σχεδόν ένας στους 10 πανικοβάλλεται αν το ξενοδοχείο δεν διαθέτει Wifi. Οι τουρίστες από το Λονδίνο είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, τείνουν να ζητούν περισσότερο τη δωρεάν σύνδεση σε Wifi, ενώ η πλειονότητα των επισκεπτών αξιολογεί το δωρεάν Wifi ως το πλέον σημαντικό στοιχείο της διαμονής παρότι ενός δωματίου που έχει θέα.

Το ένα τέταρτο όσων συμμετείχαν στην έρευνα πλέον αγνοούν εντελώς την τηλεόραση του δωματίου και στρέφονται στο Wifi του ξενοδοχείου μέσω του οποίου βλέπουν τα αγαπημένα τους προγράμματα στην τηλεόραση ή ακουν την αγαπημένη τους μουσική, με υπηρεσίες όπως οι Netflix, Amazon Prime, Spotify και iTunes, οι οποίες χρειάζονται υψηλές ταχύτητες σύνδεσης», επισημαίνει ο επικεφαλής Ην. Βασιλείου της Roomzzz, Mark Walton.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξενοδοχεία έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ