Γενέθλια ο ΠΑΟΚ με Παυλόπουλο και Τσίπρα καλεσμένους - iefimerida.gr

Γενέθλια ο ΠΑΟΚ με Παυλόπουλο και Τσίπρα καλεσμένους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κάθε επισημότητα θέλει να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας του ο ΠΑΟΚ και για το λόγο αυτό έστειλε πρόσκληση τόσο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο όσο και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 20 Απριλίου θα γίνει ο εορτασμός του ΠΑΟΚ για τα 90ά γενέθλιά του και σχεδόν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας έχει λάβει πρόσκληση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι δύο εκ των προσκεκλημένων ενώ έχουν προσκληθεί επίσης ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος (ΑΝΕΛ) Πάνος Καμμένος, αλλά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσκλήσεις έχουν αποσταλεί στον υπουργό Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο, στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και στον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, όπως και σε δημάρχους και πολιτικούς της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ