Μητσοτάκης: Μεγάλες οι προοπτικές ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Μεγάλες οι προοπτικές ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανοδική πορεία του κλάδου ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα αλλά και τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που εμφανίζει υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A).

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου κ. Δημήτρη Θεοφάνους και στην οποία συμμετείχαν η υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γενικός Διευθυντής του GR.EC.A. κ.Πάρης Κορωναίος.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών, η ανάγκη ενημέρωσης των καταναλωτών, καθώς και η ενίσχυση ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο σε νέες αναπτυσσόμενες θεματικές αγορές ηλεκτρονικού επιχειρείν. Μετά τη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

«Το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης. Στόχος μας - σε συνεργασία με τον GR.EC.A. - είναι η καθιέρωση του κλάδου ως έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας μας στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητσοτάκης ηλεκτρονικο εμπόριο GR.EC.A
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ