Πόρισμα πραγματογνώμονα: Δεν είναι ο Σαμαράς που μιλούσε για τον παναθηναϊκάκια εισαγγελέα - iefimerida.gr

Πόρισμα πραγματογνώμονα: Δεν είναι ο Σαμαράς που μιλούσε για τον παναθηναϊκάκια εισαγγελέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναφορά της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών βάσει της οποίας τέθηκε στο αρχείο η καταγγελία της Χρυσής Αυγής για παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην δικαιοσύνη σε βάρος της, κατέθεσε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πρώην υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου.

Οπως προκύπτει από την εν λόγω αναφορά, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έκανε πραγματογνωμοσύνη από την οποία προέκυψε ότι: «Δεν καθίσταται δυνατή οποιαδήποτε αξιόπιστη σύγκριση της φωνής που ακούγεται στο κρίσιμο ηχητικό απόσπασμα με την φωνή του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά».

Υπενθυμίζεται ότι το νεοναζιστικό μόρφωμα είχε καταθέσει απόσπασμα ηχογραφημένης συνομιλίας υποστηρίζοντας ότι ένας εκ των ομιλητών είναι ο πρώην πρωθυπουργός και λέει «πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμ…». Υποστηρίχθηκε δε ότι με τον χαρακτηρισμό «Παναθηναϊκάκιας» εννοεί τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο κάτι που υπονόησε και στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την Δικαιοσύνη ο Αλέξης Τσίπρας.

Πόρισμα πραγματογνώμονα: Δεν είναι ο Σαμαράς που μιλούσε για τον παναθηναϊκάκια εισαγγελέα | iefimerida.gr 0
Πόρισμα πραγματογνώμονα: Δεν είναι ο Σαμαράς που μιλούσε για τον παναθηναϊκάκια εισαγγελέα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ