Πιέσεις για παραίτηση Γκιρτζίκη – Ο φόβος του Grexit και η επιστολή στα γραφεία της ΕΠΟ - iefimerida.gr

Πιέσεις για παραίτηση Γκιρτζίκη – Ο φόβος του Grexit και η επιστολή στα γραφεία της ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή της ΕΠΟ στο ΣτΕ, αναφορικά με την υπουργική απόφαση για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ίδια ώρα ολοένα και αυξάνονται οι πιέσεις προς τον Γιώργο Γκιρτζίκη, οι οποίες των ωθούν σε παραίτηση.

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού σήμερα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ η επιστολή της FIFA, η οποία θα δίνει παράταση έως τις 11 ή 14 Απριλίου για την άρση της απόφασης διακοπής του Κυπέλλου προκειμένου να μην υπάρξει αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.

Την ίδια στιγμή που βρίσκεται στον αέρα η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο ΣτΕ αφού δεν είναι βέβαιο πως οι νομικοί εκπρόσωποι της ομοσπονδίας θα πάρουν άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο.

Αν η υπόθεση δεν ολοκληρωθεί σήμερα, τότε είναι πολύ πιθανό η νέα ημερομηνία που θα οριστεί να ξεπερνά το χρονικό όριο που θα δίνει ως παράταση η FIFΑ και τότε τα περιθώρια θα έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Ο Σταύρος Κοντονής εν τω μεταξύ προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να οργανώσει ξανά συνάντηση με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να βρεθεί λύση. Σε αυτό το «ραντεβού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τα «Νούμερο 2» των συλλόγων, ενδέχεται να βρεθεί και ο Παναθηναϊκός, τον οποίο θα εκπροσωπήσει ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Πάντως όλα μπορούν να αλλάξουν άμεσα αν επιβεβαιωθούν οι φήμες περί παραίτησης του Γιώργου Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ. Οι πιέσεις που δέχεται ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι αρκετά έντονες τις τελευταίες ημέρες, απ' όλες τις πλευρές και ενώ στην αρχή έδειχνε αμετακίνητος στην απόφασή του, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την προεδρία, δίνοντας ουσιαστικά λύση στον αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από κάθε δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιωργος γκιρτζίκης ΕΠΟ παραίτηση grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ