Το ηλεκτρικό Tesla Model S αντιμέτωπο με ένα Boeing 737-800 - Ποιος νίκησε; [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ηλεκτρικό Tesla Model S αντιμέτωπο με ένα Boeing 737-800 - Ποιος νίκησε; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις τον περασμένο μήνα, η γνωστή ανερχόμενη εταιρεία κατασκευής ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων Tesla παρουσίασε τον νέο της μοντέλο με το όνομα 3.

Σήμερα, με ένα προωθητικό βίντεο, η Tesla ένωσε τις δυνάμεις της με την αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas και παρουσίασε έναν αλλιώτικο αγώνα μεταξύ της ναυαρχίδας της, του Tesla Model S P90D και ενός Boeing 737-800.

Το αποτέλεσμα εξέπληξε τους πάντες με το τετράτροχο όχημα να καταφέρνει να προηγηθεί χάρη και σε ένα ειδικό κουμπί που διαθέτει, το «Ludicrous Mode» και το οποίο του επιτρέπει να φτάσει από τα 0 στα 100χλμ/ώρα σε μόλις 3 δεύτερα.
Η Tesla μόλις πρόσφατα παρουσίασε την τρίτη γενιά μοντέλων της, Tesla Model 3, με το οποίο φιλοδοξεί να φέρει την ηλεκτροκίνηση στις «μάζες», καθώς το νέο της αυτοκίνητο έχει αρχική τιμή μόλις 35.000 δολάρια, διαθέτει αυτονομία τουλάχιστον 215 μιλίων, ενώ οι βασικές του εκδόσεις μπορούν να καλύψουν την απόσταση 0-100χλμ/ώρα σε μόλις 6 δεύτερα και διατίθεται όπως και το S και με τετρακίνηση.

Το ηλεκτρικό Tesla Model S αντιμέτωπο με ένα Boeing 737-800 - Ποιος νίκησε; [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Μέχρι στιγμής η εταιρεία δηλώνει πολύ ικανοποιημένη με τις παραγγελίες που έχουν ήδη κατατεθεί, με την ζήτηση να καλύπτει και με το παραπάνω τις όποιες προσδοκίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Tesla Qantas Boeing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ