Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ διέταξε ΕΔΕ για το ξύλο των ΜΑΤ σε κατοίκους της Χίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ διέταξε ΕΔΕ για το ξύλο των ΜΑΤ σε κατοίκους της Χίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για την άγρια επίθεση ανδρών των ΜΑΤ κατά κατοίκων της Χίου το βράδυ της Κυριακής, διέταξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.

«Σχετικά με βίντεο που προβάλλεται στα ΜΜΕ και απεικονίζει ενέργειες αστυνομικών εναντίον πολιτών της Χίου, διατάχθηκε ΕΔΕ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την εντολή του αρχηγείου, στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί και οι εμπλεκόμενοι πολίτες, ώστε να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις 21:30 χθες, Κυριακή, στη Χίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και μεταναστών.

Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ διέταξε ΕΔΕ για το ξύλο των ΜΑΤ σε κατοίκους της Χίου [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ διέταξε ΕΔΕ για το ξύλο των ΜΑΤ σε κατοίκους της Χίου [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΕ Χίος ΜΑΤ ξύλο κάτοικοι πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ