Στη Μόσχα η Γεροβασίλη: Είδε τον εκπρόσωπο του Πουτιν-Εγκαινίασε έκθεση για το Αγιον Ορος - iefimerida.gr

Στη Μόσχα η Γεροβασίλη: Είδε τον εκπρόσωπο του Πουτιν-Εγκαινίασε έκθεση για το Αγιον Ορος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε νωρίτερα στο Κρεμλίνο, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Μόσχα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος βρίσκεται στη Μόσχα στο πλαίσιο του Αφιερωματικού «Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016» όπου και παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης «Άθως. Το 'Αγιον Όρος», στη Ρωσική Κρατική Δούμα, έκθεση που διοργανώνεται για το αφιερωματικό έτος.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η κ. Γεροβασίλη συνεχάρη τους διοργανωτές της έκθεσης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική έκθεση φωτογραφίας και χαλκογραφιών από τις συλλογές της Αγιορείτικης Φωτοθήκης και Πινακοθήκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο στις 9.00 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο Διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το τμήμα Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λομονόσωφ, με θέμα: «Ο Ελληνικός Παραδοσιακός Πολιτισμός στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού» και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ