Ρωσία κατά Τουρκίας: Nα σταματήσει να παρεμβαίνει σε άλλες χώρες και να στηρίζει την τρομοκρατία - iefimerida.gr

Ρωσία κατά Τουρκίας: Nα σταματήσει να παρεμβαίνει σε άλλες χώρες και να στηρίζει την τρομοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα αφορμή για να οξύνουν τη μεταξύ τους κόντρα βρήκαν τα τελευταία 24ωρα η Ρωσία και η Τουρκία.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ κάλεσε την Αγκυρα να σταματήσει να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις γειτονικών χωρών και να υποστηρίζει την τρομοκρατία.

«Γενικά, είναι σημαντικό οι Τούρκοι αυτή τη στιγμή να προσπαθήσουν να βάλουν ένα τέλος στην ανάμειξή τους στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών, είτε είναι το Ιράκ, είτε η Τουρκία», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με το Reuters.

«Υπάρχουν αρκετά γεγονότα και αποδείξεις ότι η Τουρκία συνεχίζει αυτή την παρέμβαση και υποστηρίζει την τρομοκρατία», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι μονόπλευρη η δήλωση της Αγκυρας, με την οποία εξέφρασε την ισχυρή υποστήριξή της στο Αζερμπαϊτζάν, στην αναζωπύρωση των μαχών στην περιοχή του Ναγκόρνο- Καραμπάχ.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει ότι η χώρα του θα υποστηρίξει το Αζερμπαϊτζάν «μέχρι τέλους», στη σύγκρουσή του με την Αρμενία για την εν λόγω περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεργκεί Λάβροφ ΡΩΣΙΑ Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ