Λοβέρδος: Ο Καμίνης αρνείται να συνεργαστεί στην καταπολέμηση του AIDS - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ο Καμίνης αρνείται να συνεργαστεί στην καταπολέμηση του AIDS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη προ των ευθυνών του, καθώς όπως υποστήριξε η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία υγιεινομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί στο κέντρο της Αθήνας και ο δήμαρχος αρνείται να συνεργαστεί.

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, υποστήριξε πως η εξάπλωση του ιού του AIDS από την παράνομη πορνεία έχει αυξηθεί κατά 100%, γεγονός που αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για τους πολίτες. Ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε τον κ. Καμίνη πως όχι μόνο δε συνεργάστηκε με το υπουργείο, όταν ξεκίνησαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στις παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, αλλά αντιθέτως ο Δήμος στάθηκε εμπόδιο στο έργο των συνεργείων του υπουργείου.

Κλείνοντας, ο υπουργός απηύθυνε έκκληση στο Δήμο, αλλά και στους πολίτες να συνδράμουν στον περιορισμού του φαινομένου, καθώς είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος η μάστιγα του AIDS να χτυπήσει τα σπίτι της ελληνικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ