Μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταψηφίζει Παπαδήμο λόγω ΛΑΟΣ - iefimerida.gr

Μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταψηφίζει Παπαδήμο λόγω ΛΑΟΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση επικαλέστηκε εμμέσως αλλά σαφέστατα ο μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μαντατζή ανακοινώνοντας από το Βήμα της Βουλής ότι δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Ο κ. Μαντατζή επισήμανε ότι δεν μπορεί να συμπλεύσει με ξεονοφοβικά κόμματα που απειλούν την κοινωνική συνοχή και σημείωσε ότι επί δύο χρόνια τώρα δέχεται επιθέσεις όχι λόγω των ιδεολογικών του πιστεύω, αλλά λόγω της καταγωγής του.

Είπε ότι η μειονότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας και διευκρίνησε ότι εύχεται στην κυβέρνηση Παπαδήμου να πετύχει.

Η απάντηση Καρατζαφέρη

Σκληρή ήταν η απάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, σε όσα είπε ο κ. Μαντατζή. Στο τέλος της ομιλίας του για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι «έμαθα ότι ο Ερντογάν δεν με θέλει στην κυβέρνηση. Αφού δεν με θέλουν οι Τούρκοι στην κυβέρνηση, θεωρώ ότι έχω πετύχει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ