Ο Μητροπολίτης Κοζάνης τα έβαλε με τον Κουρουμπλή: Δεν ντρέπεται λίγο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης τα έβαλε με τον Κουρουμπλή: Δεν ντρέπεται λίγο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή τα έβαλε ο Μητροπολίτης Κοζάνης, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του τόσο για το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών δεν τον επισκέφθηκε όσο και γιατί χαρακτήρισε ως «αντίχριστο» έναν ιερέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουρουμπλής είχε αποδώσει αυτόν τον χαρακτηρισμό σε ιερέα που συμμετείχε στις διαμαρτυρίες στη Βέροια για τους πρόσφυγες.

Σχολιάζοντας τις επιστολές του υπουργού Εσωτερικών προς τους Μητροπολίτες, στο κήρυγμά του στους πιστούς ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, ανέφερε: «Ο κ. Κουρουμπλής δεν καταδέχτηκε να επισκεφτεί τον Μητροπολίτη… Εστειλε γράμματα σε όλους τους Mητροπολίτες της Ελλάδος και μας κάνει μεγάλη Χριστολογία και Θεολογία για τους πρόσφυγες… έρχεται να μας κάνει μάθημα. Δεν ντρέπονται λίγο! Αντί να σκύψουν το κεφάλι και να διακονήσουν το λαό... αλλά δε λέει ο κ. Κουρουμπλής στους υφυπουργούς του, που είναι όλοι εκατομμυριούχοι: ''Εσείς δώστε πρώτοι κι αφήστε το λαό''».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ