Αυστριακός πρόεδρος: Σκεπτικισμός για τις πιθανότητες να λειτουργήσει η συμφωνία για το προσφυγικό - iefimerida.gr

Αυστριακός πρόεδρος: Σκεπτικισμός για τις πιθανότητες να λειτουργήσει η συμφωνία για το προσφυγικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκεπτικιστής δήλωσε ο πρόεδρος της Αυστρίας, σχολιάζοντας τις πιθανότητες να έχει αποτέλεσμα η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

«Στην Τουρκία συμβαίνουν σήμερα πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν», δήλωσε ο Χάιντς Φίσερ σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, σε μια ερώτηση σχετικά με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών για τις οποίες επικρίνεται η κυβέρνηση στην Άγκυρα.

Η κατάσταση στην Τουρκία είναι «πολύ δύσκολη» γενικά, αλλά και ειδικά όσον αφορά την εφαρμογή «μιας συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση» όπως αυτή με στόχο την ανάσχεση της μεταναστευτικής ροής, κατά τον Φίσερ. Η συμφωνία Βρυξελλών-Άγκυρας εισέρχεται αύριο, Δευτέρα, στη φάση της εφαρμογής της.

Για το εάν η συμφωνία θα συμβάλει να σταματήσει η ροή μεταναστών «είμαι σκεπτικιστής», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Αυστρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάιντς Φίσερ προσφυγικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ