Ραγίζει καρδιές η έφηβη με σύνδρομο Down – Η αντίδραση της όταν μαθαίνει ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ραγίζει καρδιές η έφηβη με σύνδρομο Down – Η αντίδραση της όταν μαθαίνει ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πολύ συγκινητικό βίντεο που... ραγίζει καρδιές κυκλοφόρησε με την νεαρή μαθήτρια Ρέιτσελ Γκρέις από την Πενσυλβάνια να μαθαίνει ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή είναι το γεγονός ότι η Ρέιτσελ είναι ένα κορίτσι με σύνδρομο Down. «Μπήκα! Θα πάω στο Πανεπιστήμιο» ακούγεται να λέει συγκινημένη η Ρέιτσελ στο βίντεο.

Η νεαρή κοπέλα στόχευε σε τέσσερα πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά όπως εξήγησε η μητέρα της αίτηση έκανε μόνο για αυτό του East Stroudsburg «καθώς είναι το μοναδικό με το οποίο εμείς νοιώθουμε άνετα». «Το σχεδίαζε όλη της τη ζωή. Πάντα της λέγαμε ότι "θα πας στο πανεπιστήμιο και θα παντρευτείς και θα έχεις στη ζωή σου ό,τι έχουν και οι άλλοι"» είπε η μητέρα της Ντέμπ Γκρέις.

Πηγή: abc news

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνδρομο down town Πανεπιστήμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ