Eνα δείπνο-παράσταση στο CTC σε 23 πράξεις! - iefimerida.gr

Eνα δείπνο-παράσταση στο CTC σε 23 πράξεις!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin και chef της χρονιάς για το 2016 από τον γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau, Sang Hoon Degeimbre έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία πρωτοποριακή γαστρονομική εμπειρία σε 23 πράξεις.

Την Τρίτη 26 Απριλίου, ο πρόσφατα βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και το CTC υποδέχονται στο χώρο τους τον διεθνούς φήμης chef Sang-Hoon Degeimbre για να δημιουργήσουν για το κοινό ένα δείπνο «quatre mains», 23 πιάτων. Οι 30 τυχεροί που θα εξασφαλίσουν μία θέση στο CTC για τη βραδιά εκείνη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία αρμονική εναλλαγή 11 πιάτων του chef Τσιοτίνη και 11 του chef Degeimbre αλλά και 1 στο οποίο θα ενώσουν τις δημιουργίες τους.

Eνα δείπνο-παράσταση στο CTC σε 23 πράξεις! | iefimerida.gr 0

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το πάντρεμα της διακεκριμένης ομάδας οίνου του CTC με τον Βελγο-Κορεάτη chef, καθώς ο τελευταίος φέρει τη διπλή ιδιότητα chef/sommelier και θα προσθέσει τις πινελιές του στο beverage pairing της βραδιάς.

Eνα δείπνο-παράσταση στο CTC σε 23 πράξεις! | iefimerida.gr 1

Το event αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για το ελληνικό κοινό να γευτεί τις δημιουργίες του κορυφαίου Βελγο-Kορεάτη chef αλλά και να συμμετέχει σε μία μοναδική, για τα ελληνικά δεδομένα, γαστρονομική εμπειρία. Το μενού θα περιλαμβάνει βραβευμένα πιάτα του Degeimbre όπως ο αστακός με φράουλες και γκασπάτσο από κόκκινο λάχανο, και την πειραγμένη προσέγγισή του στη Βέλγικη σπεσιαλτέ μύδια με πατάτες τηγανιτές αλλά και πιάτα τα οποία έχει ξεχωρίσει το κοινό του CTC όπως η βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο, η ναμελάκα λευκής σοκολάτας με βιολέτα και κόκκινα φρούτα αλλά και πιάτα που θα κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά όπως η τερίνα σαρδέλας με ζελέ από ρετσίνα και πουρέ αμπελόφυλλο.

Eνα δείπνο-παράσταση στο CTC σε 23 πράξεις! | iefimerida.gr 2

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Έναρξη γαστρονομικής παράστασης: 21:00

Τιμή μενού 23 πιάτων με συνοδεία 10 ποτών/άτομο: 200€

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7228812

Η κράτηση θεωρείται έγκυρη με την προκαταβολή του 20% του ποσού*

*Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μέχρι και 48 ώρες πριν το δείπνο. Σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης του event, το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται αυτόματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ctc σεφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ