Τσίπρας σε Κοντονή: Μην κάνεις βήμα πίσω - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Κοντονή: Μην κάνεις βήμα πίσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Σταύρο Κοντονή με κύριο αντικείμενο συζήτησης το θέμα του ποδοσφαιρικού Grexit, με τον Πρωθυπουργό να του ξεκαθαρίζει να μην κάνει πίσω στις απαιτούμενες αλλαγές.

Ο κ.Τσίπρας αφού έλαβε τη σχετική ενημέρωση, ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να μην αλλάξει την σκληρή στάση του και να φτάσει το θέμα των αλλαγών στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι τέλους.

«Συνάντησα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σ. Κοντονή, και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Του ζήτησα να μην κάνει βήμα πίσω. Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες», γράφει ο πρωθυπουργός στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Θυμίζουμε ότι στις 5 Απριλίου θα παρθεί η απόφαση από το ΣτΕ για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το Κύπελλο Ελλάδος και από εκεί θα κριθούν πολλά και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου με FIFA-UEFA να απειλούν για αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις για την εθνική ομάδα και τους ελληνικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Κοντονής grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ