Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού - Ισχύει η τιμωρία μιας αγωνιστικής - iefimerida.gr

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού - Ισχύει η τιμωρία μιας αγωνιστικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό αφού η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των «ερυθρολεύκων» για την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό την Κυριακή. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» για την ποινή μιας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League και αφορούσε τη ρίψη αναπτήρα στον Κουλιμπαλί, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ΄ αριθμ. 24/31-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 102/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Απορρίπτει κατ΄ουσία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός τιμωρία έφεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ