Δύο ψέματα για τον Αντώνη Σαμαρά –Ο «κουμπάρος» Ορνεράκης και οι κασέτες - iefimerida.gr

Δύο ψέματα για τον Αντώνη Σαμαρά –Ο «κουμπάρος» Ορνεράκης και οι κασέτες

 Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης είναι κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά, άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στη διένεξή του με την Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.


Ολα ξεκίνησαν όταν στην ομιλία του στη βουλή, το βράδυ της Τρίτης, στη συζήτηση για την δικαιοσύνη και την διαπλοκή, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη ότι παρεμποδίζει την διερεύνηση τριών υποθέσεων, της Siemens, του Βγενόπουλου και των υποβρυχίων.
Η απάντηση της κυρίας Γκουτζαμάνη ήταν άμεση και σφοδρή εναντίον του υπουργού Αμυνας, ο οποίος ανταπάντησε με επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά:
«Παρέλειψε βέβαια να πει το σημαντικότερο, ότι αρμόδιος Εισαγγελέας και χειριστής του θέματος εν γνώσει της κ. Κουτζαμάνη είναι ο Εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης, κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά και υποψήφιος βουλευτής της Πολιτικής Άνοιξης το 1993 στη Λευκάδα με 135 ψήφους…» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Αμυνας.

Δεν είναι αλήθεια, δεν υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Ορνεράκη και ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι κουμπάρος του, απαντούν πηγές από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά.

Ψέμα και για τις κασέτες της Χρυσής Αυγής
Τις μεθοδεύσεις ορισμένων ώστε να βάλουν στο κάδρο τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αποκάλυψε, λίγες ώρες αργότερα, και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, σχετικά με τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής.
Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, την Παρασκευή στη βουλή, υπογράμμισε ότι «έχει γίνει πραγματογνωμοσύνη στο δεύτερο ηχητικό που λέει για «Παναθηναϊκάκια» και οι πραγματογνώμονες αποφαίνονται ότι η φωνή δεν είναι του Αντώνη Σαμαρά».
Νωρίτερα, ο κ. Κασιδιάρης με το γνωστό του ύφος είχε επιτεθεί τόσο κατά του κ. Αθανασίου όσο και του κ. Σαμαρά για τις προφυλακίσεις των μελών του κόμματος και δη του αρχηγού τους, Νίκου Μιχαλολιάκου.
Να θυμίσουμε, ότι ο κ. Μιχαλολιάκος είχε αναφερθεί και στην προ ημερησίας στο περίφημα ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία –σύμφωνα με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής- «έδινε εντολή για την παράνομη προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ