Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες] - iefimerida.gr

Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αφιερώματα με τίτλο i-Dentities, διαρκούν ένα μήνα, και στο πλαίσιό τους ένας καλλιτέχνης ή designer σχεδιάζει, ειδικά για το κατάστημα, ρούχα, αξεσουάρ ή άλλα αντικείμενα design.

Το i-D είναι το νέο concept store που άνοιξε το περασμένο Φθινόπωρο στο παλιό κατάστημα του Καρούζου, στη συμβολή των οδών Κανάρη και Σέκερη στο Κολωνάκι. Η ιδέα και η υλοποίηση του πρότζεκτ ανήκουν στην Ειρήνη Ντέρου.

Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το κατάστημα αυτό, που πριν λίγο καιρό, άδειο, θύμιζε στους περαστικούς πως η κρίση σαρώνει τα πάντα, τώρα δίνει ένα νέο στυλ στο σταυροδρόμι. Λιτό, στυλάτο, ευρύχωρο, με πολύ προσεγμένες επιλογές ρούχων, αξεσουάρ, κοσμημάτων, ειδών περιποίησης και αρωμάτων, το i-D έχει κάτι να προσφέρει: την αίσθηση ότι η Αθήνα δεν είναι εντελώς αποκομμένη (και λόγω capital controls) από το διεθνές στυλ και τη μόδα.

Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και για να πάει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα μόλις εγκαινίασε τη θεματική shopping σειρά με τίτλο i-Dentities, στο πλαίσιο της οποίας σε τακτά χρονικά διαστήματα συνεργάζεται με Ελληνες καλλιτέχνες και σχεδιαστές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και οι οποίοι ειδικά για το κατάστημα θα σχεδιάζουν συλλεκτικές σειρές ρούχων, αξεσουάρ και άλλων αντικειμένων design που προσφέρονται για καθημερινή χρήση.

Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πρώτος τέτοιος καλεσμένος είναι ο Θανάσης Λάλας, ο οποίος σχεδίασε μια θεματική βιτρίνα του καταστήματος επί της Κανάρη, ένα μεγάλο γυάλινο τραπέζι, έναν καναπέ, διακοσμητικά πλακάκια, σερβίτσια πιάτων και καφέ. Επίσης συνεργάστηκε με την ελληνική design εταιρεία Kooreloo για την οποία φιλοτέχνησε τσάντες και μία πετσέτα θαλάσσης καθώς και με την εταιρεία 27 wooden accessories στην οποία δάνεισε τα σχέδιά του για την κατασκευή ξύλινων κοσμημάτων, παπιγιόν και γυαλιών ηλίου.

Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τα αφιερώματα i-Dentities πραγματοποιούνται στον δεύτερο όροφο του καταστήματος ο οποίος εφεξής διατίθεται εξ ολοκλήρου σε αυτά. Το αφιέρωμα στον Θανάση Λάλα διαρκεί ως τις 2 Απριλίου.

Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το iD εγκαινιάζει τα concept αφιερώματα iDentities -Πρώτος καλεσμένος ο Θ. Λάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Το αφιέρωμα
i-Dentities, Θανάσης Λάλας
i-D Concept Stores: Κανάρη 12 & Σέκερη, τηλ. 210 3221801
Διαρκεί: ως 2 Απριλίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα αντικείμενα Κολωνάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ