Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Γκέτεμποργκ, βρέθηκαν ύποπτα δέματα - iefimerida.gr

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Γκέτεμποργκ, βρέθηκαν ύποπτα δέματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» νωρίτερα στη Σουηδία μετά από τον εντοπισμό ύποπτων δεμάτων στο αεροδρόμιο Landvetter του Γκέτεμποργκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αερολιμένας εκκενώθηκε, όταν ένα ζευγάρι, ενώ έτρωγε εντόπισε δυο «ορφανές» πλαστικές σακούλες. Αμέσως ενημέρωσε τις αρχές, οι οποίες χαρακτήρισαν την απειλή «σοβαρή», έσπευσαν στο αεροδρόμιο, το εκκένωσαν και αυτή τη στιγμή ερευνούν το περιεχόμενο των ύποπτων δεμάτων.

Λίγα λεπτά αργότερα, το δίκτυο Forex Live ανέφερε πως σημειώθηκε ελεγχόμενη έκρηξη δύο «ύποπτων» αποσκευών, από τους ειδικούς πυροτεχνουργούς.

Ο χώρος αναχωρήσεων πτήσεων εσωτερικού εκκενώθηκε, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων, αλλά δεν επηρεάστηκε η εναέρια κυκλοφορία.

«Βρισκόμαστε στο σημείο για πιθανή απειλή βόμβας. Η αστυνομία ζήτησε τη βοήθειά μας και είμαστε εδώ για αυτό το λόγο», δήλωσε η Ματίλντα Γκούσταφσον, επικεφαλής της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης στο Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Aftonbladet. Έπειτα από την απαραίτητη έρευνα η κυκλοφορία στο αεροδρόμιο επανήλθε κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκέτερμποργκ αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ