ΕΟΤ σε νέα τροχιά: Αποτελεσματική διοίκηση και έλεγχος δαπανών [εικόνες] - iefimerida.gr

ΕΟΤ σε νέα τροχιά: Αποτελεσματική διοίκηση και έλεγχος δαπανών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος ότι μπορεί να κερδίσει ο ΕΟΤ το στοίχημα της ανάπτυξης του τουρισμού στη χώρα, παρά την δύσκολη συγκυρία, είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

Παρά τη μικρή θητεία του στη θέση αυτή τα αποτελέσματα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τον οργανισμό σε μία, ιδιαίτερα ευαίσθητη, για τη χώρα χρονική περίοδο, είναι αισιόδοξα για την πορεία του ελληνικού τουρισμού.

Πέρα από την εξαιρετική παρουσία του ΕΟΤ στις διεθνείς εκθέσεις και την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, ο νέος Γ.Γ. έχει αποφασίσει να θέσει μία νέα στρατηγική στα θέματα εσωτερικής διαχείρισης του οργανισμού.

ΕΟΤ σε νέα τροχιά: Αποτελεσματική διοίκηση και έλεγχος δαπανών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
ΕΟΤ σε νέα τροχιά: Αποτελεσματική διοίκηση και έλεγχος δαπανών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αξιολόγηση όλων των επενδυτικών και χορηγικών ενεργειών και έλεγχος δαπανών είναι γραμμή του κ. Τρυφωνόπουλου. Πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι ο νέος Γ.Γ., με εφόδια την εμπειρία του στον ιδιωτικό τομέα και τη θητεία του ως μάνατζερ, ασχολείται προσωπικά με όλα τα θέματα του οργανισμού δίνοντας μεγάλο βάρος και προτεραιότητα στις ποιοτικές και κοστολογικές αξιολογήσεις των προτάσεων και συνεργασιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ