Η ζωή ίσως τελικά να είναι πιο όμορφη απ'ότι έχουμε ονειρευτεί - iefimerida.gr

Η ζωή ίσως τελικά να είναι πιο όμορφη απ'ότι έχουμε ονειρευτεί

Βιβλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Αναζητώντας ένα happy end»,είναι ένα βιβλίο ρομαντικό όπως και η ηρωίδα του, η Νανά. Στην πρώτη συγγραφική προσπάθεια της Μαρίας Κατσικοβόρδου η Νανά αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν, πού οδηγεί ο δρόμος της ζωής τους. Επειδή η ζωή δεν κινείται γραμμικά, η ζωή δεν έχει το ίδιο πλάνιο για όλους, η ζωή δεν έχει για εμάς τα ίδια όνειρα με εμάς,, η ζωή ίσως τελικά να είναι πιο όμορφη από ό,τι έχουμε οι ίδιοι ποτέ τολμήσει να ονειρευτούμε.

Η Νανά, μέσα από το βιβλίο, γίνεται γνωστή σε εμάς, μέσα από την πορεία της, και τα εμπόδια που συνάντησε στην ζωή της μέχρι έστω τα 35 της χρόνια. Εμείς γνωρίζουμε τα δικά της όνειρα, τις προσδοκίες της, τις φιλοδοξίες της, τους έρωτές της, και γενικότερα την ίδια της την ζωή μέσα από την αναζήτηση του δικού της happy end!

Η Μαρία Κατσικοβόρδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολέγιο, Deree, Marketing και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές της στο Cardiff της Ουαλίας στις Διεθνής Δημόσιες Σχέσεις και στην Πολιτική Επικοινωνία. Η ίδια εργάστηκε τα τελευταία δέκα χρόνια σε διάφορα γραφεία Τύπου και εταιρίες Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Αναζητώντας ένα happy end» από τις εκδόσεις Andy's Publishers, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 6:30μμ στο βιβλιοπωλείο «Εστία», Σόλωνος 60.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ