Εντονη ανησυχία στον Ολυμπιακό για το Grexit – Στάση αναμονής στα μεταγραφικά - iefimerida.gr

Εντονη ανησυχία στον Ολυμπιακό για το Grexit – Στάση αναμονής στα μεταγραφικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν μια ομάδα πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη σε ένα πιθανό Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό. Στις τάξεις των ερυθρόλευκων επικρατεί ανησυχία μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την άκαρπη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA.

Επίσημα δεν υπήρξε τοποθέτηση από την πλευρά του Ολυμπιακού, ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο στρατόπεδο των πρωταθλητών είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι από το γεγονός πως ο Κοντονής δεν κάνει πίσω όσον αφορά τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κίνδυνος τιμωρίας των ελληνικών ομάδων με αποκλεισμό από τα Κύπελλα Ευρώπης, επηρεάζει άμεσα τα σχέδια του Ολυμπιακού όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ενώ δεν αποκλείεται να επέλθει στασιμότητα και σε άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα η διεξαγωγή διεθνών φιλικών.

Για το λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι κρατούν μια στάση αναμονής όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στις 4 Μαϊου στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός grexit κίνδυνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ