Ford: Επιβατικά και επαγγελματικά, ετοιμοπαράδοτα, με όφελος απόσυρσης και 5 χρόνια εγγύηση - iefimerida.gr

Ford: Επιβατικά και επαγγελματικά, ετοιμοπαράδοτα, με όφελος απόσυρσης και 5 χρόνια εγγύηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πλήρης γκάμα της Ford καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σε όλες τις κατηγορίες, προσφέροντας επιπρόσθετα κάτι που δεν είναι πάντα αυτονόητο: τη μέγιστη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ανεξαρτήτως- όπως θα δείτε- μεγέθους, κατηγορίας και κυβισμού.

Νέο Ford Fiesta: Το Ford Fiesta φυσικά και δεν είναι τυχαία το best seller στην κατηγορία του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για 4η συνεχόμενη φορά. Διαθέτει σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση, σπορ οδική συμπεριφορά, πλούσιο βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: το σύστημα infotainment SYNC με Bluetooth και Voice.

Ford: Επιβατικά και επαγγελματικά, ετοιμοπαράδοτα, με όφελος απόσυρσης και 5 χρόνια εγγύηση  | iefimerida.gr 0

Control, το πολύ έξυπνο MyKey για την ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των νέων που κάνουν τα πρώτα τους οδηγικά βήματα και βέβαια ιδιαίτερα σύγχρονους, ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες.

Πρώτος στη λίστα ο πολυβραβευμένος EcoBoost των 1.000 κυβικών, ενώ η καινούργια προσθήκη είναι ο ολοκαίνουργιος Diesel, o 1.5L TDCi, με κατανάλωση από 3,2 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και εκπομπές CO2 μόλις 82 γραμμάρια το χιλιόμετρο, που απαλλάσσει το Fiesta από τα τέλη κυκλοφορίας.

Νέο Ford Focus: Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς η Ford μπορεί να κάνει, όχι το καλό καλύτερο, αλλά το άριστο τέλειο. To νέο Ford Focus δεν απαιτεί κανένα συμβιβασμό σε κανένα τομέα, μιας και διαθέτει ιδιαίτερο στυλ, κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά και πλήρη εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει το Ford SYNC 2 με φωνητικό έλεγχο και έγχρωμη οθόνη αφής 8”, σύστημα πλοήγησης, το Active City Stop για κορυφαία ασφάλεια στην πόλη και προβολείς LED.

Ford: Επιβατικά και επαγγελματικά, ετοιμοπαράδοτα, με όφελος απόσυρσης και 5 χρόνια εγγύηση  | iefimerida.gr 1

Το προφίλ του ολοκληρώνεται από υπερ - σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που καταφέρνουν να συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με την κορυφαία οικονομία. Κινητήρες όπως ο τρεις φορές "Κινητήρας της Χρονιάς" 1.0L EcoBoost στην έκδοση των 125 ίππων και ο ολοκαίνουργιος diesel 1.5L TDCI των 120 ίππων.

Νέο Ford C-Max: Άψογα μελετημένο σε κάθε του σημείο και σε όλες του τις λεπτομέρειες το νέο Ford C-Max είναι η επιτομή της πρακτικότητας, με ένα έξυπνο εσωτερικό που προσαρμόζεται πολύ εύκολα στις ανάγκες της κάθε στιγμής χάρη στα πλήρη αναδιπλούμενα και μετακινούμενα πίσω καθίσματά του. Παράλληλα, η 5η πόρτα ανοίγει αυτόματα με το σύστημα KeyFree, ενώ αν χρειάζεστε ακόμα μεγαλύτερους χώρους ή και 7 θέσεις υπάρχει το Ford Grand C-Max με τις συρόμενες πίσω πόρτες, που εξασφαλίζουν την εύκολη είσοδο - έξοδο ακόμα και στον πιο περιορισμένο χώρο.

Ford: Επιβατικά και επαγγελματικά, ετοιμοπαράδοτα, με όφελος απόσυρσης και 5 χρόνια εγγύηση  | iefimerida.gr 2

Το νέο Ford C-MAX διαθέτει φυσικά το εξαιρετικό σύστημα διασύνδεσης SYNC 2 με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και προηγμένο φωνητικό έλεγχο για hands-free πρόσβαση σε λειτουργίες συστημάτων ήχου, πλοήγησης, κλιματισμού και συμβατά κινητά τηλέφωνα, ενώ η οικογενειακή του διάσταση ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τους σύγχρονους, δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Νέο Ford Mondeo: Η ναυαρχίδα της Ford είναι ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο που διαθέτει στυλ, ιδιαίτερο design, άνετους χώρους, πολυτελή διάσταση και βέβαια οδική συμπεριφορά που παραπέμπει σε σπορ μοντέλο.

Ford: Επιβατικά και επαγγελματικά, ετοιμοπαράδοτα, με όφελος απόσυρσης και 5 χρόνια εγγύηση  | iefimerida.gr 3

Τα παραπάνω συνδυάζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους τομείς της ασφάλειας αλλά και της άνεσης, ενώ το Ford Mondeo εξοπλίζεται και με όλα τα σύγχρονα συστήματα infotainment, που κάνουν τη ζωή τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών πιο εύκολη.

Φυσικά το νέο Ford Mondeo διαθέτει και μια υπερ - σύγχρονη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, από την οποία ξεχωρίζουμε τους δύο σύγχρονους, δυνατούς και ιδιαίτερα οικονομικούς Diesel, τον 1.5L TDCI και τον 2.0L TDCI.

Ford Ranger: Το Ford Ranger καλύπτει πλήρως όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες και ακόμα περισσότερα, καθώς πέρα από ανθεκτικό και στιβαρό έχει στυλ αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ford: Επιβατικά και επαγγελματικά, ετοιμοπαράδοτα, με όφελος απόσυρσης και 5 χρόνια εγγύηση  | iefimerida.gr 4

Το Ford Ranger είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους αμαξωμάτων. Single Cab και Double Cab, με το πρώτο να ξεχωρίζει με την ιδιαίτερα μεγάλη και πρακτική καρότσα του και το δεύτερο με την άνετη καμπίνα του που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα συμβατικό επιβατικό.

Το Ford Ranger (αφορά το μοντέλο παραγωγής 2015) κινείται από κορυφαίους κινητήρες πετρελαίου, τους Duratorq 2.2L και 3.2L, που αποδεικνύονται δυνατοί και οικονομικοί.

Τα νέα Ford Fiesta, Focus, C-Max, Mondeo και Ranger διατίθενται με 5 χρόνια εγγύηση Ford και είναι ετοιμοπαράδοτα με όφελος απόσυρσης και προνομιακή χρηματοδότηση

Ford Credit. Το πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, τα οποία έχουν εκτελωνιστεί πριν την 31/12/2015.

Για τις διαθέσιμες εκδόσεις καθώς και για test drive επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Έμπορο Ford.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ford
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ