Σοκ: Γυμνός καθηγητής προσπαθεί να βιάσει μαθήτρια σε σχολείο - iefimerida.gr

Σοκ: Γυμνός καθηγητής προσπαθεί να βιάσει μαθήτρια σε σχολείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα το περιστατικό με έναν γυμνό καθηγητή ο οποίος επιτέθηκε σε νεαρή μαθήτρια μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Ο καθηγητής άρχισε να κυνηγά γυμνός τη μαθήτρια, την «κόλλησε» στον τοίχο και επιχείρησε να της επιτεθεί σεξουαλικά, μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών.

Από τα ουρλιαχτά και τις κραυγές βοήθειας του κοριτσιού, άλλοι καθηγητές έτρεξαν και την έσωσαν από τα χέρια του 30χρονου.

Σοκ: Γυμνός καθηγητής προσπαθεί να βιάσει μαθήτρια σε σχολείο | iefimerida.gr 0

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο δράστης είναι ηλικίας 30 ετών και στο παρελθόν, το 2011, είχε υποβληθεί σε θεραπεία μετά από ψυχωσικά επεισόδια. Ωστόσο δύο χρόνια αργότερα είχε κριθεί... ικανός να επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες.

Μετά το περιστατικό η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε την αστυνομία και την οικογένεια του 30χρονου, η οποία τον μετέφερε σε κλινική για νοσηλεία.

Σύμφωνα με κρατικούς αξιωματούχους, η κοπέλα ευτυχώς δεν υπέστη κάποιον σωματικό τραυματισμό από την επίθεση του καθηγητή.

Σοκ: Γυμνός καθηγητής προσπαθεί να βιάσει μαθήτρια σε σχολείο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμνός καθηγητής βιάσει μαθήτρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ