Αυτός είναι ο νέος ηγέτης της Εθνικής – Ο 23χρονος Κώστας Φορτούνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης της Εθνικής – Ο 23χρονος Κώστας Φορτούνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο δεύτερο φιλικό με την Ισλανδία άφησε γλυκόπικρη γεύση στον Μίκαελ Σκίμπε. Η καλή εικόνα του πρώτου μέρους, σβήστηκε γρήγορα από τη μνήμη εξαιτίας των αμυντικών λαθών στο δεύτερο μέρος, όμως ο Γερμανός έχει βρει τον παίκτη πάνω στον οποίο θα στηριχθεί για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε δύο γκολ, αγωνίστηκε στη θέση που του αρέσει και αποδίδει καλύτερα, αποδεικνύοντας πως πάνω του μπορεί να στηριχθεί η νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Ο άσος του Ολυμπιακού, σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της εθνικής Ανδρών στην 19η συμμετοχή του και μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τους ερυθρόλευκους δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει ακόμη καλύτερα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στη νεά προσπάθεια της Ελλάδας.

Γεννημένος στα Τρίκαλα, πραγματοποίησε ντεμπούτο με το εθνόσημο στο φιλικό απέναντι στο Βέλγιο τον Φεβρουάριο του 2012. Ο Φερνάντο Σάντος μάλιστα δεν δίστασε να του δώσει και δύο συμμετοχές στο EURO εκείνου του καλοκαιριού όμως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να έχει ανάλογη συνέχεια χάνοντας στα μισά του δρόμου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, τη θέση του στην αποστολή.

Ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό αλλά και αυτές με την Εθνική ομάδα, δείχνουν πως μπορεί να αποτελέσει τον νέο ηγέτη στη νέα φουρνιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος στον άξονα. Εκεί δηλαδή όπου επιλέγει να τον χρησιμοποιεί ο Σκίμπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ