Αμυνα... χωνί και ήττα (2-3) της Ελλάδας από την Ισλανδία [βίντεο] - iefimerida.gr

Αμυνα... χωνί και ήττα (2-3) της Ελλάδας από την Ισλανδία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Καπίνο και την άμυνα του (κυρίως τους Σιόβα-Οικονόμου) σε κάκιστη μέρα η Εθνική έχασε σε φιλικό από την Ισλανδία με 2-3 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Ελλάδα μάλιστα προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι Ισλανδοί εκμεταλλευόμενοι την κακή άμυνα και τις αντιδράσεις της γύρισε το ματς και κέρδισε.

Η Εθνική προηγήθηκε στο 19' με τον Φορτούνη με πέναλτι και στο 31' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Στο 34' ο Σιόβας και ο Οικονόμου έκαναν λάθη, ο Καπίνο ήταν σε λάθος θέση και ο Τραούστασον μείωσε σε 2-1, ενώ στο 70' ο Ινγκασον πήδηξε πιο ψηλά από τον Σιόβα και ισοφάρισε. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 82' ο Σίγκιρτσον από κόρνερ έκανε το 2-3 με τον Καπίνο πάλι να μην μπορεί να αντιδράσει. Και οι 2 ομάδες είχαν από 2 δοκάρια στο ματς, ενώ οι Ισλανδοί έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και για άλλα γκολ στο β' ημίχρονο.

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα εθνική Ισλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ