Έχει… gusto η Σαρακοστή με την L’ Artigiano! - iefimerida.gr

Έχει… gusto η Σαρακοστή με την L’ Artigiano!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέα, λαχταριστά, νηστίσιμα πιάτα έρχονται να συμπληρώσουν το σαρακοστιανό μενού της L’ Artigiano!

Η απίθανη μακαρονάδα spaghetti Gamberetti με γαρίδες, σκόρδο και σάλτσα τομάτας και η pizza Ortolano με νηστίσιμο φυτικό τυρί, φρέσκια πατάτα, λιαστή ντομάτα, φρέσκο κολοκυθάκι, κρεμμύδι, κάπαρη και ρίγανη δίνουν στη νηστεία νέο νόημα και μας προκαλούν να τα δοκιμάσουμε!

Έχει… gusto η Σαρακοστή με την L’ Artigiano! | iefimerida.gr 0

Και επειδή κάθε μέρα είναι αφορμή για γνήσιο, ιταλικό φαγητό, η L’ Artigiano μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία καθώς όλες οι αγαπημένες πίτσες μπορούν να παρασκευαστούν με νηστίσιμο φυτικό τυρί και οι ήδη λατρεμένες pizza Vegeteriana και pizza Agrotica συνθέτουν το πιο πλούσιο και γευστικό νηστίσιμο μενού, που δύσκολα θα αντισταθείς.

Έχει… gusto η Σαρακοστή με την L’ Artigiano! | iefimerida.gr 1

Pizza ή ζυμαρικά, ό, τι και αν προτιμάτε, επιλέξτε το πιάτο που τραβάει η όρεξή σας και απολαύστε την αγαπημένη, ιταλική γεύση της L’ Artigiano κάθε μέρα γιατί έχει… gusto η Σαρακοστή!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ L’ Artigiano Σαρακοστή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ