Απόστρατοι εθελοντές μακράς θητείας: Ο Καμμένος βολεύει μόνο τα «εντελώς καμμένα» παιδιά - iefimerida.gr

Απόστρατοι εθελοντές μακράς θητείας: Ο Καμμένος βολεύει μόνο τα «εντελώς καμμένα» παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον του του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και κατηγορίες για «φωτογραφικές» διατάξεις, εξαπολύει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας.

Μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΕΜΘ κατηγορεί ότι βολέυει τα «εντελώς καμμένα» παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το νεο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!!!

Για μια φορά ακόμα δεν προβλέπει καμιά ευνοϊκή ρύθμιση των θεμάτων των Εθελοντών Μακράς Θητείας,πλην μια "φωτογραφικής "διάταξης,ώστε να βολευτούν τα "εντελώς καμμένα" παιδιά που κατοικοεδρέυουν πέριξ του Υπουργείου Εθν. Αμυνας και των Γενικών Επιτελείων!!!

Το μένος των διαφόρων "συμβουλατόρων" και συνεργατών του κυρίου Υπουργού Εθνικής Άμυνας απέδωσε για ακόμα μια φορά!!Αλλα ο κ.Υπουργός ξεχνάει πως αυτοί που τώρα βολέυει και ακούει τις απόψεις τους θα είναι οι πρώτοι που θα εγκαταλείψουν το καράβι που εδώ και ένα χρόνο βυθίζεται !!!!

Ο ΠΣΑΕΜΘ θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ,οτι στο ΣΝ δεν επιλύονται τα δίκαια αιτήματα των ΕΜΘ ,και καταδικάζει την αδιαφορία του κ.Υπουργού Εθνικής Αμυνας!!!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ