Με ελεύθερους σκοπευτές στο «Σταντ ντε Φρανς» - Για το φιλικό της Γαλλίας με τη Ρωσία - iefimerida.gr

Με ελεύθερους σκοπευτές στο «Σταντ ντε Φρανς» - Για το φιλικό της Γαλλίας με τη Ρωσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά μετά το βράδυ των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, η εθνική ομάδα της χώρας επιστρέφει στο «Σταντ ντε Φρανς» για να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Ρωσία και στο Παρίσι έχει σημάνει συναγερμός.

Ενα από τα τελευταία τεστ ενόψει του Euro 2016 δίνει απόψε η Γαλλία όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά κυρίως θέματα ασφάλειας. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά απόψε, που το «Σταντ ντε Φρανς» θα φιλοξενήσει αναμέτρηση, μετά το παιχνίδι με τη Γερμανία, το βράδυ των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Οπως ανακοίνωσε λοιπόν η γαλλική κυβέρνηση, αρκετή ώρα πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του, θα υπάρχουν ακροβολισμένοι γύρω από το γήπεδο, αρκετοί ελεύθεροι σκοπευτές ενώ οι αστυνομικοί που θα επιστρατευθούν για την ασφάλεια των φιλάθλων θα ξεπεράσουν τους 500.

Οι Γάλλοι θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και παιχνίδια όπως το σημερινό με τη Ρωσία, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσουν σε τι σημείο βρίσκονται από οργανωτικής πλευράς.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία φιλικό ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ