Το νέο hotspot της Καραϊβικής - Το Πουέρτο Ρίκο κλέβει την παράσταση - iefimerida.gr

Το νέο hotspot της Καραϊβικής - Το Πουέρτο Ρίκο κλέβει την παράσταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Καραϊβική ήταν ανέκαθεν γνωστή για τις εξωτικές παραλίες της. Προορισμός κυρίως των πλουσίων και όσων μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τη χλιδή και την πολυτέλεια. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια το Πουέρτο Ρίκο αρχίζει να γίνει ο πιο «εύκολος» προορισμός για τους περισσότερους.

Οι Ευρωπαίοι σπάνια προτιμούσαν τον συγκεκριμένο προορισμό. Η Κούβα και η Δομινικανή Δημοκρατία ήταν ψηλότερα στις προτιμήσεις τους ωστόσο σιγά-σιγά το Πουέρτο Ρίκο και οι ομορφιές του αρχίζουν να γίνονται must στις προτιμήσεις των περισσότερων.

Απάτητες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, ειδυλλιακά μικρά νησάκια, πανέμορφα νεόκτιστα ξενοδοχεία συνθέτουν πλέον ένα σκηνικό, το οποίο προσφέρει ότι και τα περισσότερα μέρη της Καραϊβικής, σε φθηνότερο φυσικά οικονομικό πακέτο.

Το νέο hotspot της Καραϊβικής - Το Πουέρτο Ρίκο κλέβει την παράσταση | iefimerida.gr 0
Το νέο hotspot της Καραϊβικής - Το Πουέρτο Ρίκο κλέβει την παράσταση | iefimerida.gr 1

Τα φημισμένα ηλιοβασιλέματα στην πόλη Σαν Χουάν, η λευκή άμμος του μικρού νησιού Vieques, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 21 μιλίων αλλά και τα κτίρια στην παλιά πόλη του Σαν Χουάν, αποτελούν τα σημεία που δεν πρέπει να χάσει κανείς όταν επισκεφθεί το Πουέρτο Ρίκο.

Το νέο hotspot της Καραϊβικής - Το Πουέρτο Ρίκο κλέβει την παράσταση | iefimerida.gr 2
Το νέο hotspot της Καραϊβικής - Το Πουέρτο Ρίκο κλέβει την παράσταση | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πουέρτο Ρίκο ταξίδι Καραϊβική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ