Στις 5 Απριλίου η απόφαση του ΣτΕ για το Κύπελλο Ελλάδας - iefimerida.gr

Στις 5 Απριλίου η απόφαση του ΣτΕ για το Κύπελλο Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποχή των δικηγόρων οδήγησε σε αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής της ΕΠΟ κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναβλήθηκε για τις 5 Απριλίου λόγω της αποχής των δικηγόρων η συζήτηση της προσφυγής που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας η ΕΠΟ κατά της απόφασης τους υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με την οποία διεκόπη οριστικά το Κύπελολο Ελλάδας ποδοσφαίρου 2015-2016.

Οι δικηγόροι της Ομοσπονδίας δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια από το δικηγορικό σύλλογο Αθηνών ώστε να παραστούν στο ΣτΕ με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην εκδικαστεί.

Η νέα ημερομηνία που δόθηκε είναι στις 5 Απριλίου ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως οι αξιωματούχοι της FIFA, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα, θα συναντηθούν με τον Σταύρο Κοντονή χωρίς να υπάρχει εξέλιξη σε δικαστικό επίπεδο, κάτι που θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα άλλαζε τις βάσεις στις συνομιλίες των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Σταύρος Κοντονής αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ