Σκηνές χάους στην Εγνατία -Δίπλωσε νταλίκα, σκόρπισαν στο δρόμο ηλεκτρικές συσκευές και φρούτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκηνές χάους στην Εγνατία -Δίπλωσε νταλίκα, σκόρπισαν στο δρόμο ηλεκτρικές συσκευές και φρούτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εμπορεύματα γέμισε η Εγνατία Οδός στο ύψος της Ν. Καρβάλης Καβάλας, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα δίπλωσε νταλίκα και άδειασε το περιεχόμενό της στο δρόμο.

Το ατύχημα προκλήθηκε πιθανότατα γιατί ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος είχε κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη, έχασε στιγμιαία τον έλεγχο του οχήματος, πιθανότατα από μετατόπιση φορτίου, με αποτέλεσμα το όχημα να «διπλώσει» και να πέσουν όλα τα εμπορεύματα στο δρόμο. Τα εμπορεύματα, από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τρόφιμα και απορρυπαντικά, σκορπίστηκαν σε μήκος τουλάχιστον 150 μέτρων.

Η αστυνομία απέκλεισε προσωρινά το σημείο και ρύθμισε την κυκλοφορία.

Σκηνές χάους στην Εγνατία -Δίπλωσε νταλίκα, σκόρπισαν στο δρόμο ηλεκτρικές συσκευές και φρούτα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Σκηνές χάους στην Εγνατία -Δίπλωσε νταλίκα, σκόρπισαν στο δρόμο ηλεκτρικές συσκευές και φρούτα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πηγή: XanthiPress.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νταλίκα Εγνατία Οδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ