Super League: Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Super League: Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά, ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί για το περιστατικό με τον αναπτήρα στο παιχνίδι του με τον Πλατανιά.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε οι ερυθρόλευκοι κρίθηκαν υπεύθυνοι και τους επιβλήθηκε τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000 ευρώ. Θυμίζουμε ότι η έφεση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής είχε γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην ισχύει η τιμωρία που είχε επιβληθεί.

Αναλυτικά:

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10396/23-3-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 28ης-3-2016, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 14:00»: Απορρίπτει τον ισχυρισμό της εγκαλουμένης περί απαραδέκτου ασκήσεως της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της. Απορρίπτει τον κατ’ άρθρον 14 παρ. 4 του Π.Κ της ΕΠΟ ισχυρισμό της εγκαλουμένης.
Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε, καθ’ υποτροπήν την αποδιδόμενη σε αυτήν, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 10396/23-3-2016 πειθαρχική δίωξη, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 14 παρ. 2, 3, 15 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄ και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.)
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ, και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ