Η Πάμελα Άντερσον θα υποδυθεί την...Παναγία! - iefimerida.gr

Η Πάμελα Άντερσον θα υποδυθεί την...Παναγία!

Βaywatch
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν κάποιος σκέφτεται ηθοποιούς που μπορούν να υποδυθούν πειστικά την Παρθένο Μαρία, έρχονται στο μυαλό ονόματα όπως Έμα Γουάτσον ή Ντακότα Φάνινγκ, κυρίως λόγω ηλικίας, καθώς η Παναγία υποτίθεται ότι ήταν 14 ετών όταν γεννήθηκε ο Ιησούς. Σίγουρα πάντως, το όνομα της Πάμελα Άντερσον θα ήταν τελευταίο σε αυτή τη λίστα.

Κι όμως, στο εορταστικό επεισόδιο των Χριστουγέννων της καναδικής κωμικής σειράς «Russell Peters», η εκρηκτική Πάμελα θα υποδυθεί την Παναγία. Η πρώην σταρ της σειράς Βaywatch θα ανταλλάξει το κόκκινο μαγιό της με χιτώνες και θα πρωταγωνιστήσει στο θαύμα της γέννησης.

Οι υπεύθυνοι της σειράς πιστεύουν ότι η guest εμφάνιση της Πάμελα θα «τινάξει» στον αέρα τα μηχανάκια τηλεθέασης, καθώς το πρώην «κουνελάκι» του Playboy είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στον Καναδά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ