Λεβέντης: Το ΠΑΣΟΚ μου έχει προτείνει συνεργασία – Να κρατήσω σφραγίδα και χρηματοδότηση - iefimerida.gr

Λεβέντης: Το ΠΑΣΟΚ μου έχει προτείνει συνεργασία – Να κρατήσω σφραγίδα και χρηματοδότηση

(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρωθυπουργός «εκβιάζει τους βουλευτές του για να ψηφίσουν τα σκληρά μέτρα, με εκλογές» υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης. Αποκάλυψε δε ότι το ΠΑΣΟΚ του είχε προτείνει συνεργασία διατηρώντας το κόμμα του και την κρατική χρηματοδότηση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχασε πολύτιμο χρόνο με αποτέλεσμα να «έχουμε ανάγκη την Ευρώπη για να αντιμετωπιστεί το προσφυγικό ζήτημα», την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός «έβριζε τους εταίρους» όπως είπε. Ασκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «ένας πρωθυπουργός που είναι "όμηρος της ίδιας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, δεν μπορεί να προσφέρει και να κυβερνήσει την χώρα».

Διεμήνυσε ότι η Ένωση Κεντρώων δεν φοβάται τις εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν. «Η Ενωση Κεντρώων δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με κανένα κόμμα εκλογικά, ούτε με το ΠΑΣΟΚ ούτε με το Ποτάμι. Τιμάμε το λαό, πάμε μπροστά τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων θα είναι πάνω από 12%», Ο Β. Λεβέντης υποστήριξε επίσης ότι από το ΠΑΣΟΚ του είχαν προτείνει στο πρόσφατο παρελθόν να συνεργαστεί με την Χαριλάου Τρικούπη «διατηρώντας την σφραγίδα του κόμματος και τις χρηματοδοτήσεις» σύμφωνα με τον ίδιο.

Για τα σενάρια περί οικουμενικής, ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων απάντησε μάλλον αόριστα: «Δεν μετέχω σε κανένα κυβερνητικό σχήμα,αν μου βάλουν το πιστόλι στο κρόταφο τότε για το καλό της χώρας θα αναλάβω τις ευθύνες μου».

Ο Β. Λεβέντης έκανε και την πρώτη μνεία για... διαγραφές από την Ενωση Κεντρώων: «Οσοι είναι κοντά στο κόμμα να παραμείνουν και να βοηθήσουν και όχι να πετροβολούν με την πρώτη ευκαιρία, αν όμως συνεχίσουν να βρίσκονται στην στείρα κριτική προσβάλλοντας πρόσωπα και αρχές της Ένωσης αυτοδικαίως δεν μπορούν να βρίσκονται στις τάξεις του κόμματος» είπε.

Λεβέντης: Το ΠΑΣΟΚ μου έχει προτείνει συνεργασία – Να κρατήσω σφραγίδα και χρηματοδότηση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης ΠΑΣΟΚ συνεργασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ