Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati - iefimerida.gr

Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα παρουσίασε ο οίκος Lazareth, «σμιλεύοντας» ως άλλο γλυπτό το μηχανικό πλαίσιο γύρω από έναν θηριώδη κινητήρα V8 της Maserati που αποδίδει 470 ίππους!

Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati | iefimerida.gr 0


Η τετράτροχη LM-847 είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα και ανθρακονήματα και το πλαίσιο της αγκαλιάζει το 4,7 λίτρων κινητήρα του που προέρχεται από την γνωστή ιταλική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων.

Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati | iefimerida.gr 1


Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Lazareth αφήνει άφωνη την κοινή γνώμη με τις εντυπωσιακές ιδιοκατασκευές της, η φετινή όμως μοτοσυκλέτα που ζυγίζει 400 κιλά πραγματικά ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, αλλά και της μηχανικής.

Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati | iefimerida.gr 2


Αποδίδοντας 470 ίππους στις 7.000 στροφές και μια θηριώδη ροπή 63χλγμ στις 4.750, η μοτοσυκλέτα χρειάζεται οπωσδήποτε τα ηλεκτρονικά συστήματα anti-spin για να περάσει όλη αυτή η δύναμη στους 4 τροχούς της και τα εξαιρετικά michelin power cup pro λάστιχα της.

Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati | iefimerida.gr 3


Και για να σταματήσει από τις εξωφρενικές ταχύτητες που αναπτύσσει, φροντίζει η κορυφαία εταιρεία κατασκευής φρένων, η brembo, η οποία και έχει κατασκευάσει τα 420 χλ εμπρός δισκόφρενα και τα 255 χλ που βρίσκονται στο πίσω σετ τροχών.

Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati | iefimerida.gr 4


Η Lazareth LM-847 παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και είναι ακόμη άγνωστο αν τελικά θα προχωρήσει η μαζική παραγωγή του, καθώς οι άδειες που θα χρειαζόταν για να τις επιτραπεί να βγει στους δρόμους θα αλλοίωναν μεγάλο μέρος του αρχικού κόνσεπτ.

Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati | iefimerida.gr 5
Η θηριώδης τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα V8 - Από την Maserati | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ