ΝΔ: Για γέλια και για κλάματα η δήλωση Μάρδα - iefimerida.gr

ΝΔ: Για γέλια και για κλάματα η δήλωση Μάρδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για γέλια και για κλάματα χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Μάρδα η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση κάνει διαχωρισμό των προσφύγων σε πλούσιους και φτωχούς.

Η κυβέρνηση της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες πρόσφυγες και μετανάστες και στους άλλους κολαστήρια τύπου Ειδομένης υπογραμμίζει. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα, αναφέρονται τα εξής:

«Οι απίθανες δηλώσεις του κ. Μάρδα είναι για γέλια και για κλάματα. Έρχονται να προστεθούν στο πάνθεον αντίστοιχων απίθανων δηλώσεων στελεχών της Κυβέρνησης που δεν ξέρουν τι λένε και τι πράττουν. Οι δηλώσεις περί επενδυτών προσφύγων – μεταναστών έχουν τρείς πτυχές:

  1. Η μια είναι η ευτράπελη.
  2. Η δεύτερη δείχνει ότι η Κυβέρνηση που έχει οδηγήσει την Ελληνική οικονομία σε τραγικά αδιέξοδα, βρίσκεται σε πανικό. Την ώρα που με τις πράξεις της διώχνει σοβαρούς επενδυτές, αναζητά την ‘’ανάπτυξη’’ σε επενδυτές πρόσφυγες και μετανάστες.
  3. Και η τρίτη φανερώνει το απάνθρωπο και ανήθικο πρόσωπο της Κυβέρνησης της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ που διαχωρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς και υπόσχεται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες 250.000 ευρώ και στους μη έχοντες, κολαστήρια τύπου Ειδομένης.

Το προσωπείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης κατέρρευσε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία μαρδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ