Το πρώτο βίντεο με τις κινήσεις των τρομοκρατών μέσα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο βίντεο με τις κινήσεις των τρομοκρατών μέσα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου Ζάαβεντεμ έδωσε στη δημοσιότητα η βελγική αστυνομία, με στόχο να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για τον άνδρα με το καπέλο.

Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή, που οι τρεις δράστες βρίσκονται στο αεροδρόμιο, πριν αιματοκυλήσουν την βελγική πρωτεύουσα.

Το βίντεο τιτλοφορείται ως «Υποπτος προς ταυτοποίηση», γεγονός που δείχνει πως οι αρχές δεν είναι βέβαιες ότι ο ύποπτος Φαϊσάλ Σ. είναι ο τρίτος τρομοκράτης.

Την ίδια στιγμή, τα θύματα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις έφτασαν τα 35, συμπεριλαμβανομένων των καμικάζι.

Παράλληλα, η βελγική εισαγγελία ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως απήγγειλε κατηγορίες σε τρία άτομα που είχαν τεθεί υπό κράτηση στις επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής την Κυριακή στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για τους Γιασίν Α., Μοχάμεντ Β. και Αμπουμπακέρ Ο., με τις αρχές να μην δίνουν περισσότερα στοιχεία. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν οι τρεις σχετίζονται με το μακελειό σε αεροδρόμια και μετρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ