Ο δήμαρχος Κηφισιάς απειλεί τη λειτουργία της βιολογικής λαϊκής της Χαρ. Τρικούπη - iefimerida.gr

Ο δήμαρχος Κηφισιάς απειλεί τη λειτουργία της βιολογικής λαϊκής της Χαρ. Τρικούπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του δημάρχου Κηφισιάς να «κλείσει» ουσιαστικά τη βιολογική λαϊκή του δήμου του (αφού της αλλάζει χώρο και μέρα) δημιουργεί αναστάτωση στους δημότες του βορείου αυτού προαστίου.

Η βιολογική λαϊκή που λειτουργούσε εδώ και 10 χρόνια επί της Χαρ. Τρικούπη ήταν εύκολα προσβάσιμη αφού βρισκόταν στο κέντρο του προαστίου εξυπηρετώντας τους πολίτες του δήμου.

Στην οδό υπάρχει και ένα μεγάλο υπαίθριο πάρκινγκ που έλυνε και το πρόβλημα της κυκλοφορίας που επικαλείται ο δήμαρχος.

Τώρα η μεταφορά της βιολογικής λαϊκής στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης την κάνει πιο δύσκολα προσβάσιμη, αλλά η απόφαση του δήμου να την μεταθέσει από την Δευτέρα στην Τετάρτη απειλεί τη λειτουργία της αφού οι έμποροι, την Τετάρτη πηγαίνουν σε άλλη συνοικία αδυνατώντας να μετακινηθούν.

Σήμερα στις 14:00 μ.μ. παραγωγοί και καταναλωτές θα συγκεντρωθούν στη Χαρ. Τρικούπη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση του δημάρχου.

Ευτυχία Χαρ. Καπετάν Φλοριά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ