Νεκρός ποδηλάτης στο Βέλγιο - Χτυπήθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Νεκρός ποδηλάτης στο Βέλγιο - Χτυπήθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Αντουάν Ντεμουατιέ, όταν κατά τη διάρκεια ποδηλατικού αγώνα δρόμου χτυπήθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα στη διαδρομή Γάνδη-Βάρεγκεμ.

Ο 25χρονος Βέλγος ήταν ένας από τους ποδηλάτες που συγκρούστηκαν με τη μοτοσικλέτα και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα σε νοσοκομείο της Λιλ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα. Ο Αντουάν Ντεμουατιέ έπεσε από το ποδήλατό του και παρασύρθηκε από τον οδηγό της μοτοσικλέτας, με τους γιατρούς να μην μπορούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Νεκρός ποδηλάτης στο Βέλγιο - Χτυπήθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όπως ανακοινώθηκε, οι αρχές κάνουν έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που μοτοσικλέτα χτυπά ποδηλάτες κατά τη διάρκεια αγώνων. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2015 με τους Πίτερ Σαγκάν και Σέρχιο Παουλίνιο να τραυματίζονται ελαφρά στην Ισπανία.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποδηλάτης Γάνδη βαρεγκεμ δυστύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ