Τατσόπουλος: Οι περισσότεροι βουλευτές ζουν στην κοσμάρα τους - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Οι περισσότεροι βουλευτές ζουν στην κοσμάρα τους

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Τσίπρας πήρε την εξουσία με τον λαϊκισμό, στηρίζεται από τον λαϊκισμό. Εξακολουθεί να επιμένει σε μια διπλή γλώσσα και δεν ζητάει συγνώμη για τα λάθη που έχει κάνει», δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο «Ε» και την Φαίη Μαυραγάνη.

Ακόμη, τόνισε ότι οι περισσότεροι βουλευτές «ζουν στην κοσμάρα τους», αδιαφορώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, και ότι η κυβέρνηση κυβερνά με αυτόματο πιλότο.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν και για τον πρωθυπουργό, αναφέροντας ότι ο κ. Τσίπρας είναι πολύ καλός τακτικιστής, αλλά από στρατηγική έχει «μαύρα μεσάνυχτα» και έχει ως μοναδικό στόχοτο πώς θα κρατηθεί ακόμα στην εξουσία.

Βολές εκτόξευσε και εναντίον της Ενωσης Κεντρώων, χαρακτηρίζοντάς την απόβλητο της trash tv και αποκάλεσε τον Βασίλη Λεβέντη «φαινόμενο της απόγνωσης μας με σκουπιδοπολιτικό λόγο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέτρος Τατσόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ