Σπαγγέτι με σκόρδο και αυγό - iefimerida.gr

Σπαγγέτι με σκόρδο και αυγό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μοναδικό σπαγγέτι, από τα νοστιμότερα που έχετε φάει. Θα σας καταπλήξει με την απλότητά του και την απίστευτη γεύση. Ετοιμο σε λίγα λεπτά, αλλά απόλυτα γκουρμέ!

Υλικά

  • Σπαγγέτι ποιοτικά
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 λεμόνι βιολογικό για ξύσμα
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 αυγά βιολογικά
  • Αλάτι, πιπέρι, παρμεζάνα

Εκτέλεση
Βάλτε τα μακαρόνια να βράσουν όση ώρα προβλέπεται

  • Ξεφλουδίστε τα σκόρδα και λιώστε τα στον τρίφτη
  • Πλύντε το λέμονι, ξύστε ½ κουταλιά του γλυκού ξύσμα
  • Όταν στραγγίσετε τα μακαρόνια βάλτε τα πάλι στην κατσαρόλα
  • Πάνω σε μέτρια φωτιά, ρίξτε το ελαιόλαδο
  • Ανακατέψτε ζωηρά
  • Προσθέστε το λιωμένο σκόρδο και το ξύσμα λεμονιού
  • Ανακατέψτε και πάλι
  • Ρίξτε ένα ένα τα αυγά και ανακατέψτε ζωηρά
  • Βγάλτε από τη φωτιά σε 3 λεπτά
  • Σερβίρετε αμέσως, με μπόλικη παρμεζάνα
  • Δεν έχετε ξαναφάει νοστιμότερη μακαρονάδα!
Σπαγγέτι με σκόρδο και αυγό | iefimerida.gr 0
Σπαγγέτι με σκόρδο και αυγό | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σπαγγέτι σκόρδο λεμόνι αυγό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ