Σοκάρει ξανά η εικόνα του Πολ Γκασκόιν - Ματωμένος και μεθυσμένος στους δρόμους [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκάρει ξανά η εικόνα του Πολ Γκασκόιν - Ματωμένος και μεθυσμένος στους δρόμους [εικόνες]

Πολ Γκασκόιν/ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα προβλήματα με το αλκοόλ αντιμετωπίζει ο Πολ Γκασκόιν. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν τον πρώην διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή, ματωμένο στο πρόσωπο να οδηγείται στο νοσοκομείο με περιπολικό, έπειτα από τηλεφωνήματα των γειτόνων του.

Ο «Γκάζα» βρέθηκε κοντά στο σπίτι του να περπατάει έχοντας στα χέρια του ένα μπουκάλι Gin και ήταν ματωμένος στο πρόσωπο. Στην προσπάθειά του να φτάσει στο σπίτι του, σκόνταψε και χτύπησε ενώ δεν δεχόταν βοήθεια από τους γείτονες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία.

Τους τελευταίους πέντε μήνες όλα πήγαιναν καλά όσον αφορά την υγεία του αφού έδειχνε να έχει πάρει απόφαση να μείνει πλέον μακριά από το ποτό, όμως την τελευταία εβδομάδα δεν εμφανίστηκε στην κλινική αποξίνωσης με αποτέλεσμα να «κυλήσει» ξανά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολ Γκασκόιν Αγγλία αλκοόλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ