Οι ΗΠΑ είχαν βάλει από πέρυσι δύο βομβιστές των Βρυξελλών στη λίστα των τρομοκρατών - iefimerida.gr

Οι ΗΠΑ είχαν βάλει από πέρυσι δύο βομβιστές των Βρυξελλών στη λίστα των τρομοκρατών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραχίμ Ελ Μπακράουι, ένας από τους βομβιστές των Βρυξελλών, είχε μπει στην αμερικανική λίστα αντιτρομοκρατίας πριν καν από τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Επιπλέον, ο αδερφός του, Καλίντ, μπήκε στην ίδια λίστα παρακολούθησης αμέσως μετά, ανέφεραν πηγές του Reuters. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο είχε ήδη μεταδώσει ότι αμφότεροι οι αδερφοί, που σκόρπισαν τον θάνατο στη βελγική πρωτεύουσα, ήταν γνωστoί στις αμερικανικές αρχές πριν από τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ στις 18 Μαρτίου, του Γάλλου που θεωρείται ότι ήταν το πρόσωπο- κλειδί στο αιματοκύλισμα του Παρισιού.

Ο Μπραχίμ Ελ Μπακράουι ήταν ο ένας από τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας που «χτύπησαν» το αεροδρόμιο των Βρυξελλών την περασμένη Τρίτη, ενώ ο Καλίντ Ελ Μπακράουι εκτέλεσε την επίθεση στον σταθμό του μετρό Μάελμπεεκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες επίθεση ελ μπακραουι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ