Ο Αμπντεσλάμ σταμάτησε να συνεργάζεται με τις Αρχές - Μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Ο Αμπντεσλάμ σταμάτησε να συνεργάζεται με τις Αρχές - Μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αρχική «ανακούφιση» που ένιωσε μόλις συνελήφθη όπως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ άλλαξε στάση και αποφάσισε να μη συνεργαστεί πια με τις Αρχές.

Ο 26χρονος Γάλλος μαροκινής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη στο Βέλγιο σε μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση, είχε ξεκινήσει να αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για το δίκτυο τζιχαντιστών, ωστόσο, μετά τις επιθέσεις στη βελγική πρωτεύουσα αποφάσισε να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Σύμφωνα με τον Βέλγο υπουργό Δικαιοσύνης Κόεν Χενς, ο Αμπντεσλάμ έπαψε να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές από την περασμένη Τρίτη όταν τζιχαντιστές έπληξαν το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και το μετρό των Βρυξελλών.

«Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας με ενημέρωσε ότι ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ δεν θέλει πια να μιλήσει από τις επιθέσεις στο Ζάβεντεμ και το μετρό των Βρυξελλών», είπε ο Χενς σε κοινοβουλευτική επιτροπή αναφερόμενος στην πορεία των ερευνών για τις βομβιστικές επιθέσεις στην καρδιά του Βελγίου.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα ο συνήγορος του Σαλάζ, Σβεν Μάρι, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Βελγίου Radio 1 επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του νιώθει «ανακουφισμένος» που το «κυνηγητό τέλειωσε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλαχ αμπντεσλαμ αρχές επιθέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ