Αδωνις σε Βαρουφάκη: Είσαι ανιστόρητος και ημιμαθής -Η «Τρόικα» υπήρχε και το 1821 - iefimerida.gr

Αδωνις σε Βαρουφάκη: Είσαι ανιστόρητος και ημιμαθής -Η «Τρόικα» υπήρχε και το 1821

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρή απάντηση στο μήνυμα που ανήρτησε στο twitter ο ΓιάννηςΒαρουφάκης έδωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς τον «ανιστόρητο και ημιμαθή.»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου σχολίασε στο twitter «Αν το 1821 υπήρχε τρόικα εσωτερικού, δεν θα είχε γίνει Επανάσταση.»

Αδωνις σε Βαρουφάκη: Είσαι ανιστόρητος και ημιμαθής -Η «Τρόικα» υπήρχε και το 1821 | iefimerida.gr 0


Ο ο κ. Βαρουφάκης έκανε την ίδια ανάρτηση και στα αγγλικά διευκρινίζοντας τι ακριβώς είναι η επέτειος που γιορτάζει σήμερα η χώρα και επανέλαβε το ίδιο σχεδόν μήνυμα. «Σήμερα είναι η 195η Επέτειος της Ελληνικής επανάστασης, η οποία δεν θα είχε συμβεί αν διοικούσε η Τρόικα, όπως κάνει σήμερα μέσω των τυφλών της οργάνων».

Αδωνις σε Βαρουφάκη: Είσαι ανιστόρητος και ημιμαθής -Η «Τρόικα» υπήρχε και το 1821 | iefimerida.gr 1

Η απάντηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση: «Η τρόικα υπήρχε και τότε, υπό άλλη μορφή και μας έσωσε στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου, ανιστόρητε, ημιμαθή!»

Αδωνις σε Βαρουφάκη: Είσαι ανιστόρητος και ημιμαθής -Η «Τρόικα» υπήρχε και το 1821 | iefimerida.gr 2

Σε άλλο «τιτίβισμα» ο Αδωνις Γεωργιάδης κάνει αναφορά στις δηλώσεις για την 25η Μαρτίου του υπουργού Παιδείας και αναφέρει: «Ας θυμίσουμε λίγο στον κ. Φίλη και στους υπόλοιπους Διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ έναντι ποιων πολεμήσαμε και γιατί...»

Αδωνις σε Βαρουφάκη: Είσαι ανιστόρητος και ημιμαθής -Η «Τρόικα» υπήρχε και το 1821 | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεωργιάδης Βαρουφάκης 25η Μαρτίου Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ