Παρίσι: Συνέλαβαν τρομοκράτη - Ετοίμαζε χτύπημα στη Γαλλία [εικόνα] - iefimerida.gr

Παρίσι: Συνέλαβαν τρομοκράτη - Ετοίμαζε χτύπημα στη Γαλλία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γαλλικές αρχές συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης στο Παρίσι, ένα άτομο που συμμετείχε σε τρομοκρατική οργάνωση η οποία σχεδίαζε να πλήξει την Γαλλία.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι συνελήφθη «ένα άτομο γαλλικής υπηκοότητας που συμμετείχε σε τρομοκρατικό δίκτυο που σχεδίαζε χτύπημα στην χώρα μας». Οπως είπε, δεν σχετίζεται με τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, αλλά ούτε και με το μακελειό του Παρισιού.

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στην περιοχή Argenteuil της Γαλλικής πρωτεύουσας, πολύ κοντά στο Σαν Ντενί, όπου είχαν γίνει έρευνες στα διαμερίσματα των τρομοκρατών των επιθέσεων του Νοεμβρίου.

Η επιχείρηση περιελάμβανε επιδρομές σε σπίτια και κατοικίες που θεωρούνται ύποπτες, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε, με τους αστυνομικούς να δημιουργούν μία μεγάλη ζώνη περιμετρικά των επιχειρήσεων.

Παρίσι: Συνέλαβαν τρομοκράτη - Ετοίμαζε χτύπημα στη Γαλλία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Παρίσι: Συνέλαβαν τρομοκράτη - Ετοίμαζε χτύπημα στη Γαλλία [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι έρευνες Σύλληψη τρομοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ